CMS oplossingen

Zelf je site onderhouden?

Dan is een CMS (Content Management Systeem) de oplossing! 

Er zijn zo ontzettend veel verschillende CMS systemen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Veel van deze zijn duur of hebben zo veel mogelijkheden dat ze te moeilijk in gebruik zijn.

CreatieveVrienden gebruikt bij de meeste sites Wordpress als Open Source CMS. Dit is een helder en zeer eenvoudig Open Source CMS, dat voorziet in de meest gangbare functies van een moderne website. Tevens is Wordpress vriendjes met Google, dus vindbaarheid van je website gaat helemaal goed komen.

Dit Open Source CMS is GEHEEL GRATIS!

Voor dit CMS kunnen wij ook maatwerk oplossingen verzorgen en ontwikkelen. Dus is er een functionaliteit die je wenst, speciaal voor je site, dan bouwen wij dit voor je.

CreatieveVrienden hebben ook ruime ervaring met het op maat bouwen van sites die draaien onder andere CMS oplossingen zoals bijvoorbeeld Nucleus, Drupal, Website Baker en Joomla (Mambo) dus ook op deze sites kunnen we aanpassingen uitvoeren of het beheer overnemen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een CMS systeem voor jouw website? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek.